Over ons

Ons bureau kiest bewust voor een klein team om de lijnen kort te houden en om het contact met onze klanten onze volledige (persoonlijke) aandacht te kunnen geven.

Jolanda

Jolanda Staal-Zaagman

“Creatief bouwen is wat ik graag doe. Ik ben een snelle, strategische denker, boven alles denk en acteer ik graag buiten de gebaande wegen, ik zoek graag grenzen op met respect voor mijn omgeving en haar mogelijkheden. Ik communiceer open, eerlijk en respectvol naar iedereen, ik ben een optimist en gemotiveerd tot in mijn tenen. Het beste kom ik tot mijn recht in een veelzijdige, creatieve functie of opdracht in een dynamische, veranderende omgeving. Leidinggeven en adviseren combineer ik graag in het leiden of coördineren van projecten/programma’s. Ik ben gewend te werken in een complexe, politiek gestuurde omgeving en beweeg me gemakkelijk door alle lagen van een organisatie.
Bij Staal-Zaagman is wat je ziet is wat je krijgt, verborgen agenda’s passen niet bij ons. Wij staan voor wat we doen en zeggen.  Samen met Lianne sta ik klaar voor onze klanten.”

 

Lianne Smid

“Overzicht, structuur, korte lijnen, open en eerlijk zijn en een gezonde dosis humor; zo werk ik al jaren samen met Jolanda. We werken nu zo’n 5 jaar samen en vanaf het eerst moment dat we elkaar ontmoetten hebben we een klik en kan ik wel zeggen dat we een gouden match zijn. Op allerlei vlakken; van hoe we in het leven staan tot wat we belangrijk vinden in de communicatie met onze klanten.”

Samen aan de slag

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Onze missie

Onze missie is om met gedrevenheid en daadkracht, transparant en ethisch te handelen, terwijl we de perspectieven en behoeften van anderen respecteren en begrijpen. We tonen oprechte betrokkenheid bij de gevoelens en ervaringen van onze klanten en collega’s, bevorderen een plezierige werkomgeving, en streven naar meetbare en significante resultaten. We blijven altijd nieuwsgierig en zoeken naar nieuwe kennis en inzichten, en geloven in de kracht van samenwerking om onze doelen te bereiken.

Onze visie

Onze visie is om een vooruitstrevende organisatie te zijn die gedreven wordt door passie en toewijding, waarbij we effectief handelen met integriteit en empathie. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd, en waar plezier en resultaatgerichtheid hand in hand gaan. We willen een cultuur van continue verbetering en innovatie bevorderen, waarbij we samenwerken als één team om onze doelen te bereiken en voortdurend te groeien en te evolueren.

Kernwaarden

  • Gedreven: We werken met passie en toewijding om onze doelen te bereiken.
  • Daadkrachtig: We nemen beslissingen en handelen snel en effectief om uitdagingen aan te pakken.
  • Eerlijk: We handelen transparant en ethisch in al onze interacties.
  • Empathisch: We begrijpen en respecteren de perspectieven en behoeften van anderen.
  • Integer: We houden ons aan de hoogste ethische standaarden en zijn betrouwbaar in alles wat we doen.
  • Invoelend: We tonen oprechte betrokkenheid bij de gevoelens en ervaringen van anderen.
  • Plezierig: We bevorderen een positieve en plezierige werkomgeving.
  • Resultaatgericht: We richten ons op het behalen van meetbare en significante resultaten.
  • Nieuwsgierig: We zijn altijd op zoek naar nieuwe kennis en inzichten om te blijven verbeteren.
  • Samenwerkend: We geloven in de kracht van teamwork en werken effectief samen om onze doelen te bereiken.© 2024 Staal-Zaagman | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM