Management

Als (project)manager heb ik jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in gemeenten, (semi)overheid en onderwijs. Ik gedij in de complexiteit, politieke gevoeligheid en de spanningsvelden tussen wettelijke vereisten en gewenste acties. Mijn expertise ligt in het leiden van complexe, integrale projecten waar belangen botsen en waarin innovatie, een helicopterview en duidelijke visie essentieel zijn.

Natuurlijk leiderschapsstijl

Ik ben in staat om politiek gevoelige kwesties aan te pakken en integraal te werken, waarbij ik kosten en maatschappelijke baten in balans houd. Mijn natuurlijke leiderschapsstijl is coachend, waarbij ik mijn team naar buiten toe steun, maar intern problemen niet uit de weg ga. Ik ben laagdrempelig bereikbaar, faciliteer mijn team en streef naar open communicatie en concrete afspraken.

Opdrachtgevers kunnen rekenen op mijn betrouwbaarheid, oprechtheid en kritische blik. Ik ben een voorstander van constructieve discussies en stel veel ‘waarom’-vragen.

Hoe ik te werk ga

Mijn aanpak wordt gekenmerkt door een gezonde dosis humor, een hoog arbeidsethos en empathie, waardoor ik als prettig persoon om mee samen te werken word ervaren.

Zowel strategisch, tactisch als operationeel ben ik een waardevolle sparringpartner voor alle lagen binnen organisaties. Ik kan mijn communicatie aanpassen op alle niveaus. Mijn uitgebreide en warme netwerk, opgebouwd door jarenlange ervaring, zet ik graag in om mijn werkzaamheden succesvol uit te voeren.

Samen aan de slag

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact© 2024 Staal-Zaagman | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM